ادویه از مهمترین اجزا تشکیلدهنده یک غذا هستند. در بسیاری از فرهنگهای مختلف مرسوم است که در پخت غذا از ادویه استفاده میکنند به طوری که تقریبا در همه غذاها از آن استفاده میکنند. ادویهها را حتی میتوان به عنوان نقطه عطف یک غذا خواند چرا که با رنگ و بویی که به آن میبخشد عملا غذای مورد نظر را به شکلی دیگر تبدیل میکند.
ادویه لازم: مقدار:
- پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
- پودر پوست نارنج 1 قاشق مرباخوری
- تخم بادیان 1 قاشق مرباخوری
- نعنا 1 قاشق مرباخوری
- شوید 1 قاشق مرباخوری
- جعفری 1 قاشق مربا خوری
- پودر شنبلیله 1 قاشق مرباخوری
- پودر گشنیز 1 قاشق مرباخوری
- پودر آویشن 1 قاشق مرباخوری
- پودر ترخان 1 قاشق مرباخوری
- پودر مرزه خشک 1 قاشق مربا خوری
- پودر موسیر 1 قاشق مرباخوری
- دارچین 1 قاشق مرباخوری
- پیاز خشک 1 قاشق مرباخوری