نکات نگهداری سیب زمینی خام

دمای سرد، نشاسته سیب‌زمینی را به شکر تبدیل می‌کند؛ وقتی این اتفاق می‌افتد بافت سیب‌زمینی شن‌ دار و طعم آن نسبتا شیرین می‌شود.

بهترین دما برای نگهداری سیب‌زمینی، دمای ۷ درجه سانتی‌گراد است، این در حالی است که اکثر یخچال‌ها در دمای ۲ تا ۳ درجه سانتی‌گراد تنظیم شده‌اند.

بهتر است سیب‌زمینی را در یک کیسه کاغذی در جای خنک نگهداری کنید. نور آفتاب باعث می‌شود که کلروفیل (ماده سبزینه) سیب‌ زمینی بیشتر شده که این امر سیب‌ زمینی را سبز و گاهی اوقات تلخ می‌کند.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}