ترفندهای پخت تخم مرغ عسلی

یک قابلمه یا ظرف کوچیک انتخاب کنید سپس داخل آن مقداری آب بریزید، در حدی که وقتی داخل آن تخم مرغ می‌اندازید، روی آن را آب گرفته باشد، بنابراین بیش از حد ظرف را پر از آب نکنید.

قابلمه حاوی آب و تخم مرغ را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب داخل قابلمه به جوش آید. شما باید زمان پخت را از بعد از به جوش آمدن آب درون قابلمه در نظر بگیرید.

بعد از اینکه آب به جوش آمد و شروع به قل خوردن کرد، حرارت را به قدری کم کنید تا آب ریز ریز قل بخورد.

مدت زمانی که تخم‌مرغ را باید عسلی کنید، بستگی به این دارد که قرار است آن را کنار چه ماده غذایی دیگری سرو نمایید.

به عنوان نمونه، اگر می‌خواهید زرده کاملا روان و مایع باشد تا با قاشق آنرا بردارید یا به صورت دیپ استفاده شود، زمان را بین 4 الی نهایت 5 دقیقه قرار بدهید.

اگر بخواهید زرده کمی سفت‌تر باشد اما همچنان تا حدودی حالت مایع هم در آن مشاهده شود، که برای سرو کنار سالاد مناسب است، زمان را بین 6 الی نهایت 7 دقیقه قرار بدهید.

بلافاصله بعد از اتمام زمان عسلی شدن، تخم‌مرغ را از ظرف خارج کرده و داخل کاسه‌ای که قبلا از آب سرد پر شده غوطه‌ور کنید. به این ترتیب فرایند پختن درجا قطع شده و می‌توانید پوست تخم‌مرغ را بگیرید.

اگر چند قطره آب لیمو را در دقایق پایان جوشیدن در آب بریزید، پوست تخم‌مرغ راحت‌تر کنده می‌شود.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}