گرفتن تلخی پوست پرتقال یکی از مواردی که باعث تلخی پوست پرتقال میشود وجود پوست سفید رنگ داخل پرتقال است بنابراین باید با دقت و به کمک چاقو و یا رنده آن را از پوست جدا کنید. حالا هر ۱ پیمانه خلال پرتقال رو با ۱ پیمانه آب و ۲ قاشق غذاخوری شکر درون قابلمه بریزید و شعله رو زیاد کنید تا بجوش بیاد و کمی نرم شود، سپس خلال پوست پرتقال را درون صافی میریزیم. این کار را یکبار دیگر هم انجام دهید. در مرحله آخر خلالهایی که دوبار جوشانده و در صافی ریخته بودید را درون یک ظرف آب سرد بریزید و چند ساعت و اجازه دهید چند ساعت بماند. هر از گاهی آب آن را عوض کنید، خلالها را هر چند ساعت یکبار بچشید اگر شیرین شده بودند، کار شما به پایان رسیده است. 11 آبان 1401 تجربیات آشپزی {{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }} {{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }} {{ options.labels.newReviewButton }} {{ userData.canReview.message }}