فوت و فن پخت کته خوب

ابتدا آن را به‌دقت پاک کنید. سپس در ظرفی که حداقل سه برابر حجم برنج باشد بریزید و دو بار با آبِ سرد بشویید (هنگام شستن برنج را زیاد چنگ نزنید تا خرد نشود). سپس آبِ برنج را کاملاً خالی کنید. برای هر چهار پیمانه برنج، شش پیمانه آب و مقداری نمک بریزید (میزان نمک به شوری آن بستگی دارد که برای مزه مطلوب، بهتر است با چشیدن برنج، اندازه آن را تعیین کنید)، سپس آن را به‌مدت سه ساعت خیس کنید.

نکته: 
•    در دستورات غذایی که برنج به‌همراه شیر می‌پزد، بهتر است برنج را ابتدا با آب و با زمان معین خیس کرده، سپس شیر را به آن اضافه کنید، در غیر این صورت، احتمال ترشیدگی شیر وجود دارد.
•    اگر مایه‌ای که لابه‌لای برنج می‌ریزید، آبدار است، بهتر است هنگام جوشاندن برنج، آن را یک تا دو دقیقه زودتر از حد معمول از روی حرارت بردارید.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}