تهیه ادویه گرام ماسالا خانگی

از مخلوط زیره سبز (۲۰ گرم)، زنجبیل، دارچین و پودر گشنیز (از هر کدام ۱۰ گرم)، میخک و هل پودرشده (از هر کدام ۵ گرم) به‌دست می‌آید. همچنین می‌توانید بسته‌به ذائقه‌تان، مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به آن اضافه کنید. این ادویه در خورش‌ها و بیشتر غذاهای هندی مصرف می‌شود و برای غذای هر چهار نفر، یک قاشق سوپ‌خوری از این ادویه کافی است.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}