استاک، مایعی است که از ترکیب موادی مانند گوشت قرمز، استخوان گوساله، گوشت مرغ، ماهی، سبزیجات معطر و ادویههای مختلف که با آب مخلوط کرده و پس از جوشیدن از صافی رد شدهاند، بهدست میآید. استاک را میتوانید با سبزیجات تازه یا مواد غذایی دیگر مانند نودل، برنج، تخممرغ و پنیر ترکیب کرد و با آن یک سوپ خوشطعم و خوشمزه تهیه کنید یا آن را بهعنوان یک ماده پایه برای انواع خورش، خوراک و حتی سس استفاده کرد. استاک برای انواع سوپ، پتاژ، خوراک، خورش و آش پایه مناسبی است و در اصل جایگزینی برای آب میباشد.
استاک گوشت برای انواع سوپ، خوراک، خورش و آش میتواند پایه مناسبی باشد و در اصل جایگزینی مناسب برای آب است.
زمان نگهداری استاک در فریزر، حداکثر سه ماه است؛ در نظر داشته باشید هر بار در زمانِ مصرف، چربی روی استاک را برداشته و دور بریزید.