مرینیت کردن یعنی همان طعم دار کردن و روش های گوناگونی دارد و هر آشپز و یا رستوران دار از روش و دستور خاصی پیروی می کند.
مرینیت گوشت و غذا
اما مرینـیت کردن برای هر نوع گوشت و غذایی متفاوت است. در برخی موارد شما برای پخت یک نوع از گوشت نیاز دارید تا زمان بیشتری را برای مرینیت کردن بگذارید، مثلا زمانی که گوشت مرغ و گوشت گوسفند برای مرینیت کردن نیاز دارند، متفاوت است.
به طور مثال برای کباب گوشت گوسفند، شما نیاز دارید وقت بیشتری گوشت را در مواد مرینیت برای مزه دار کردن بخوابانید. اما همین زمان برای کباب ماهی بسیار کوتاهتر خواهد بود.