قبل از طبخ میگو در پیاز های حلقه شده قرار دهید حداقل یک ساعت۲-در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه اضافه کنید تا بوی بد میگو از بین برود.
میگو را در جعفری و آبلیمو بخوابانید و سپس هنگام پخت جعفری را از میگوها جدا کرده و در غذاها از میگو اضافه کنید.
روغن زیتون و سیر نیز بوی زخم میگو را از بین می برند.
میگو را با سبزیجات طبخ کنید تا بوی بد میگو از بین برود.
میگوها را در حبه های سیر بخوابانید و سپس طبخ کنید می توانید مقداری آب انار یا آبغوره یا آبلیمو نیز بیفزایید.
برای اینکه میگو عطر و مزه ای دلچسب پیدا کند و طبع سردش نیر گرفته شود از ادویه میگو استفاده کنید.
یک نکته بسیار مهم برای از بین بردن بوی بد میگو گرفتن رگ پشت میگو میباشدکه میبایست به صورت کامل گرفته شود(حتی اگر روی بسته نوشته شده باشد پاک شده).