ديپ يه اصطلاح آشپزي و سس غليظ است كه بعنوان طعم دهنده و چاشني همراه غذاي اصلي و يا كنار سبزيجات خام، اسنك، چيپس، غذاهاي دريايي، فينگرفودها، كراكر، ترتيلا سرو ميشود.
سس ها را روي غذا میریزند و مخلوط میکنند اما ديپ به غذا اضافه نمي شود بلكه غذا به ديپ اضافه ميشود، به اين شكل كه غذا داخل ظرف سرو فرو ميرود.
معمولأ اساس اصلي ديپ ها برپایه خامه، ماست چكيده يا پرچرب، پنيرهاي خامه اي، سس مايونز، حبوبات با غلظت هاي متفاوت بهمراه ادويه جات درست مي شوند كه رايج ترين ديپ ها، ماست خيار، ماست و لبو، براني بادمجان، براني اسفناج و معروف ترينش ماست موسير با چيپسه.