پاپریکا یکی از ادویه های مورد پرکاربرد در سراسر دنیاست؛ این فلفل نسبتا شیرین برای طعم دادن به انواع سس ها، پاستا، سوپ و سالاد استفاده می شود، اما اغلب افراد آنرا به عنوان چاشنی تخم مرغ می شناسند. ترکیب ادویه های زیر با پاپریکا طعمی فراموش نشدی به غذاهایتان می دهد.
فلفل سیاه : ترکیب فلفل سیاه و پاپریکا می تواند عطر و بویی تند و دلپذیر به غذاها بدهد، این ترکیب در دستور پخت غذاهای هندی بسیار متداول است.
زیره سبز : ترکیب زیره سبز با پاپریکا را می توانید در انواع غذاها مثل خورش، سوپ، گوشت آب پز و غذاهای گیاهی استفاده کنید.
پونه کوهی : با ترکیب پونه کوهی و پاپریکا عطر و طعمی مکزیکی به غذاها بدهید. پاپریکا و پونه کوهی با مقدار کمی آب لیمو ترش، می تواند طعمی دلپذیر و مطبوع به گوشت و مرغ بدهد.
دارچین : یکی دیگر از ترکیب های محبوب، پاپریکا و دارچین است. دارچین به دلیل داشتن طعم غالب، باید به میزان کافی استفاده شود تا عطر و بوی پاپریکا را از بین نبرد.