اصطلاح سفید کردن گوشت

سفید کردن گوشت : گوشت را در آب جوش انداخته این گوشت حدود سه تا چهار دقیقه مانده به این در اطلاح آشپزی سفید کردن گوشت می گویند درب قابلمه را هم میگذاریم و بعد از سه تا چهار دقیقه جوشیدن آبش را خالی میکنند

چرا گوشت را سفید میکنیم ؟

چون در سفید کردن عصاره گوشت به هیچ عنوان خارج نمی شود و باعث می شود که عصاره گوشت داخل گوشت بماند.

خصوصیت مثبت دیگر سفید کردن گوشت این است که وقتی گوشت را برش میدهیم فرم گوشت عوض می شود مخصوصا در قیمه و لوبیا پلو مثلا می بینید اندازه های گوشت یکی نیست اگر دوست دارید اندازه های گوشت یکی باشد حتما گوشت را سفید کنید.

لازم است بدانید در آبگوشت ، آنرا سفید نمیکنیم چون میخواهیم عصاره آب گوشت وارد خوراک ما شود و در خود گوشت نماند ولی در خورشت گوشت را سفید میکنیم و اجازه نمیدهیم که عصاره گوشت وارد خورشت شود و در خود گوشت باقی می ماند و برای طعم خورشت هم از استاک استفاده میکنیم تا خوشمزه شود.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}