فرهنگ غذایی تایلند

غذاهای تایلندی به شدت تحت تأثیر ادویه‌ها و عطر و طعم‌های هندی قرار دارند. در کاری تایلندی، از ادویه‌جات هندی به صورت گسترده استفاده می‌شود اما تایلندی‌ها با افزودن ادویه و مواد محلی، مانند ریحان تایلندی و زنجبیل تایلندی، همچنان توانسته‌اند عطر و طعم منحصر به فرد خود را حفظ کنند. در انواع غذاهای تایلندی، می‌توان تاثیرات غذاهای کشورهای همسایه تایلند یعنی ویتنام، کامبوج، اندونزی، لائوس، برمه و مالزی را نیز مشاهد نمود.

ویژگی‌های منحصر به فرد فرهنگ غذایی کشور تایلند:

  • غذاخوردن به صورت جمعی
  • بازی با طعم‌ها
  • تزئینات خاص غذای تایلندی
  • اهمیت برنج درغذاهای تایلندی
  • علاقه شدید به میان وعده
  • اسراف ممنوع
  • ارزان بودن
  • در آشپزخانه‌های تایلندی به ندرت یک اجاق پیدا می شود. در تایلند بیشتر غذاها سرخ شده و یا کبابی هستند. اگر شما دنبال غذاهای خوشمزه و پخته شده‌ی سرشار از کربوهیدرات هستید باید زیاد جستجو کنید و تقریبا پول بیشتری خرج نمایید.
  • هر منطقه غذای خاص خود را دارد

کسانی که به تایلند سفر می‌کنند ممکن است غذای مخصوصی را پیدا کنند که دوست داشته باشند اما افسوس که جفرافیا بسیار بی رحم است. اغلب غذاهایی که در شمال تایلند وجود دارد در جنوب نیست و بر عکس. در تایلند هر منطقه غذای خاص خود را دارد مثلا غذایی مانند کائینگ هانگلی (gaeng hanglay) یکی از غذاهای محبوب شمال تایلند است که در جنوب این کشور وجود ندارد. 

  • استفاده از یک قاشق غذا خوری

این یکی از مواردی است که در آداب غذاخوردن تایلندی‌ها وجود دارد. مردم تایلند معمولا از چنگال استفاده نمی‌کنند به جز مواردی که لازم باشد تا غذا را بر روی قاشق بگذارند. قاشق‌های چوبی تنها برای خوردن نودل استفاده می شوند. 

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}