تاریخچه تاکو

کلمه تاکو از کلمه ناهواتل ‘tlahco’ گرفته شده  که به معنای “نصف یا در وسط” است و به نحوه تشکیل آن اشاره داره. تاکو بخشی از تنوع فرهنگی و خوراکی مکزیکه.

وقتی صحبت از تاکو میشه، می تونید چنگال‌ها و چاقوهاتون رو کنار بگذارید. 

غذا خوردن با دست چه حسی داره؟

پس از مکزیک نروژ رتبه دوم مصرف تاکو در سراسر جهان را دارد

تاکوهای اصیل مکزیکی شامل تورتیلاهای ذرت هستند نه آرد. 

تاکوهای اصیل مکزیکی با پنیر پوشانده نمی‌شوند. در عوض،  با گشنیز تازه و پیاز سفید ریز خرد شده، پر می‌شوند.

یکی از محبوب ترین انواع تاکو، تاکو آل پاستور است که گوشت خوک برشته شده، نازک برش داده شده و همراه با آناناس، پیاز و گشنیز سرو می‌شود. این تاکو اقتباسی از ژیروسکوپ بود که توسط مهاجران لبنانی در مکزیک رایج شد.

دیگر تاکوهای محبوب مکزیکی شامل بارباکوآ (معمولاً گوشت گاو کبابی)، کامارون (میگو) و لنگوا (زبان گوشت گاو) است.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}