فرهنگ غذایی سوئد

آشپزی سوئد بیش از هرچیز به دلیل استفاده زیاد از ماهی شهرت دارد.

جانسون فرستلس یا وسوسه جانسون نام یکی از مشهورترین و خوشمزه ترین غذاهای سوئدی است که معمولا برای جشن کریسمس پخته می شود. این غذای وسوسه برانگیز از سیب زمینی خامه‌ای و ماهی کولی تهیه می‌شود.

نام این غذا برگرفته از نام خواننده مشهور اپرای سوئدی، پله جانزن است که به شکم گردی مشهور بوده است.

گراولاکس یا ماهی سالمون مزه‌دار شده یکی از خوشمزه‌ترین غذ‌اهای سوئدی و غذایی بهشتی برای شکم گردان است. خاستگاه اصلی این غذا به فرانسه برمی‌گردد اما سوئدی‌ها طعم و مزه آشپزی خود را به آن اضافه کرده‌اند و آن را به غذایی سوئدی تبدیل کرده‌اند. برش‌های نازک سالمون همراه با سیب زمینی و جعفری و سس خردل سرو می‌شود و طعمی فوق العاده خوشمزه دارد. گراولاکس را می‌توانید در رستوران‌های لوکس و مجلل و همین طور کافه‌های محلی هم سفارش بدهید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

یکی از غذاهای سنتی سوئد در فصل زمستان راگمونک است، البته این غذا را می‌توانید در فصول دیگر هم نوش جان کنید. 

راگمونک یک نوع پنکیک سیب زمینی است که در کره سرخ می‌شود و همراه با ژامبون و میوه مشهور سوئدی یعنی لینگون بری سرو می‌شود. سوئدی‌ها میوه لینگون بری را بسیار دوست دارند و در کنار اکثر غذاها آن را سرو می کنند. اگر به سوئد سفر کردید حتما در کنار اکثر غذاها این میوه خوشرنگ و خوش طعم را خواهید دید.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}