فرهنگ غذایی مکزیک

• غذاهای مکزیکی تاریخچه‌ای طولانی و متنوع دارند. برخی بر این عقیده‌اند که غذای اصیل مکزیکی ممکن است از سرخپوستان مایا گرفته شده باشد. آنها به طور سنتی شکارچیان و گردآورندگان عشایری بودند. هر چند تورتیلاهای ذرت با خمیر لوبیا یک ماده غذایی رایج بود، اما آنها شکار وحشی، میوه‌های استوایی و ماهی نیزمی‌خوردند.

• پیشنهاد می‌کنیم بین غذاهای تند مکزیکی، تاکو، انچیلادا، تامالس، چیلاکی و گواکاموله را امتحان کنید.

• در خانواده‌های مکزیکی، غذا خوردن همیشه با هم انجام می شود، هرگز جدا از هم غذا نمی‌خورند، زیرا وعده‌های غذایی همیشه چیزی بوده است که آنها را دور هم جمع می کند.

• غذای مکزیکی ترکیبی از فرهنگ‌های متفاوت از جمله فرهنگ اسپانیا و کشورهای اروپایی و لاتین است و این عامل وجه تمایز غذای مکزیکی با دیگر غذاهاست. ترکیب متنوع و خاص ادویه‌ها، چاشنی‌ها و رنگ‌های پرزرق و برق، نمایش زیبایی را در یک غذای اصیل مکزیکی ایجاد می کند.


• آیا غذای مکزیکی بومی است؟
غذاهای امروزی مکزیکی گاها ترکیبی از غذاهای اسپانیایی و لاتین اما با مواد اولیه و تکنیک‌های بومی است که به قبل از دوره استعمار این منطقه توسط اروپا می‌رسد.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}